13 Eylül 2010 Pazartesi

Summer 7 Keto Zayıflama İlacı hakkında bilgi

Summer 7 Keto




Ürün Puanı : 3,17 / 5



TÜRKİYEDE Bİ İLAC FİRMASINDAN İLK DEFA ZAYIFLAMA İALCI ----ECZACIBAŞI - Summer 7 Keto Zayıflama Hapı

Artık Kilo Vermenin Yepyeni Bir Yolu Var. SUMMER 7 KETO!



Summer 7 Keto, termojenik enzimleri harekete geçirmek sureti ile yağ yakışının artışına, metabolizmanın işleyişinin hızlanmasına yardımcı olur. Sadece diyet ve egzersize göre 3 kat daha fazla yağ kaybına destek olur. Summer 7 Keto kullanımı, bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış bir zayıflama yöntemidir.



7 Keto termojenik enzimleri harekete geçirerek metabolizma hızını artırır. Depolanmış yağı enerjiye dönüştürerek kilo kaybına yardımcı olur.



7 Keto Nedir?



Depolanan yağların enerjiye dönüştürülmesine yardımcı olan 7 Keto, vücudumuz tarafından doğal olarak üretilir. Ancak 20'li yaşlardan sonra 7 Keto miktarı azalmakta ve bazal metabolizmanın hızı düşmektedir.



Yapılan Klinik çalışmalarda dışarıdan alınan 7 Keto'nun uyarıcı etkisi olmaksızın termonejik enzimleri harekete geçirdiği, depolanmış yağı enerjiye dönüştürmek sureti ile kilo kaybettirdiği görülmüştür.



Uzman Diyetisyen Turgay Köse





Sağlıklı kilo vermek isteyenler için Uzman Diyetisyen Turgay Köse'den zayıflama ve gıda takviyeleri konusundaki görüşlerini aldık.



Yaz Mevsimi Yaklaşırken Kilo Problemi Yaşayanlar Hızla Forma Girebilmek İçin Farklı Yöntemlere Başvuruyor. Bilinçli ve Sağlıklı Kilo Nasıl Verilebilir?



Aşırı besin alımı, hareketsiz yaşam, genetik ve hormonal nedenler, psikolojik sorunlar, sigarayı bırakma, alkol kullanımı vb. faktörlere bağlı olarak gelişen şişmanlık, tek başına olduğu gibi komplikasyonları ile de yaşam süresini kısaltan ve düşüren ciddi bir hastalıktır. Komplikasyonlar arasında ilk akla gelenler kalp-damar hastalıkları, hipertansiyon, safra kesesi rahatsızlıkları, şeker ve eklem hastalıkları, bazı kanser türleri, solunum rahatsızlıkları, karaciğer yağlanması, adet düzensizlikleri, kısırlık şeklinde sıralanabilir. Bir hastalık olan şişmanlığın tedavisinde multidisipliner bir yaklaşım gerekmektedir. Doktor tarafından yapılacak muayenenin ardından elde edilen kan tahlil sonuçları yorumlanarak, kişi diyetisyen eşliğinde diyet programına alınmalıdır. Egzersiz ve yaşam tarzı değişikliği hayata geçirilmelidir. Ayrıca tedaviye destek amaçlı olarak gıda takviyeleri, ilaç tedavisi ve/veya cerrahi tedavi uygulanabilir. Ardından kişi kilo koruma programına alınmalıdır.



Basında Yer Alan ‘2 haftada 8 kilo' Gibi Haberler Ne Derece Doğrudur?



Bu tip diyetlerin çoğu başlangıçta hızlı kilo kaybı sağlasa da, kısa bir süre sonra bu kilolar fazlasıyla geri alınmaktadır. Bu şekilde hızlı ağırlık kaybı sağlayan diyetler sağlığa zarar vermekte, metabolizmayı bozmakta, ömrü kısaltmaktadır. Gerçek anlamda zayıflama, vücuttaki yağ kitlesinin azalması ile mümkündür. Kas ve su kitlesindeki kayıplar hem sağlık açısından risklidir hem de kalıcı ağırlık kaybına neden olmamaktadır. Dengeli diyetlerde genelde yağ, çok düşük oranlarda karbonhidrat içeren diyetlerde su ve açlık durumunda kas kaybı olmaktadır.



Sonuç olarak; zayıflama programı kişiye özel, bireyin benimseyip yaşam tarzı haline getirerek uygulayabileceği, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırabilecek özellikte olmalıdır.



Vücut Mekanizmasında Kilo Vermeye Yardımcı Olan Maddeler Var Mıdır?



Vücudun metabolizma hızını dengeleyen bazı maddelerin varlığı bilim adamları tarafından ortaya koyulmuştur. Bunlardan en önemlisi, insan vücudunun doğasında bulunan 7 Keto'dur. Bu maddenin kilo vermede yardımcı olduğu çeşitli araştırmalarla kanıtlanmıştır. 7 Keto düzeyleri yaşla birlikte azaldıkça obezite insidansı artarken; bazal metabolizma hızı azalır. Pek çok araştırmacı yaşa bağlı olarak gelişen bu durumun önlenmesi adına diyetin 7 Keto ile desteklenmesini savunmaktadır.



Kilo Vermede 7 Keto Vücut Metabolizmasına Nasıl Yardımcı Oluyor?



Özetle 7 Keto , “kaybedileni yerine koyma” mantığı ile yaşla birlikte azalan 7 Keto düzeylerini aktive eder. Metabolizmayı %5,4 oranında hızlandırarak diyet ve egzersize göre 3 kat daha fazla yağ kaybı sağlamaya yardımcı olur. Yapılan bilimsel çalışmalar 7 Keto'nun toksit olmadığını ve aşırı yüksek dozlarda bile vücutta herhangi bir organda bir değişiklik yapmadığını göstermiştir. Bunlardan daha da önemlisi, 7 Keto bir diyet desteği olarak 1998'den beri satılmaktadır ve bu süre içinde hiçbir ciddi yan etkiyle arasında herhangi bir bağ kurulmamıştır.



Kilo Vermede Egzersizin Önemi Nedir?



Yakın bir tarihte Avrupa'da 3000 kişi üzerinde yapılan bir çalışmada sadece diyet yapanların %10, sadece spor yapanların %1, buna karşılık diyet ve sporu bir arada sürdürenlerin ise %89 oranında başarı sağladığı saptanmıştır. Bunu destekleyen, kanıta dayalı pek çok çalışma ile karşılaşmak mümkündür. Nasıl olur da bir mum oksijen sayesinde yanar ve üzerine bir bardak ters çevrilip kapatıldığında sönerse, vücutta depolanan yağlar da oksijen sayesinde yanar. O nedenle kilo vermek için oksijen tüketimini artırmak, yani hareket etmek şart. Dünya Sağlık Örgütü, günde 10 bin adım atmanın gerekliliğinden bahsetmektedir. 1 Dakikada 10 kcal üzerinde harcama yapmayı sağlamak mümkün değil; oysa 1 dakikada kişinin 200 – 300 kcal enerji alması mümkün. O nedenle şişmanlık tedavisinde sadece alınan enerjiye değil, harcanan enerjiye de odaklanmak önemlidir.





Summer 7 KETO (Summer Yedi Keto) İçeriği:



Yeşil Çay

Yağ Yakımı artışına ve metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Kilo verilmesi sonrası bu kilonun korunmasını destekler. Aynı zamanda güçlü bir antioksidandır.

Oolong Çayı

Metabolizmanın hızlanmasını ve yağ yakımı artışını destekler. Bağırsaklarda yağ emilimini azaltarak kilo vermeye ve verilmiş olan kilonun korunmasına yardımcı olur.

Krom Polinikotinat

Yağsız vücut kitlesinde artışı ve yağ dokusundaki azalmayı destekler. Karbonhidrat, protein ve lipid metabolizmasında rol alır.

Yerba Mate

Metabolizmanın hızlanmasını ve mide boşalma zamanının uzamasını destekleyerek zayıflamaya yardımcı olur.

Eleuthero

Enerji arttırıcı etkisiyle sık acıkmaların engellenmesine yardımcı olur. Stresi azaltarak vücudun kalori kısıtlanmasına karşı uyumuna destek olur.

Astragalus

Metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan antioksidan bir bitkidir. Vücudun kilo verdiği dönemde, zayıflama durumunun yarattığı strese karşı destek sağlar.

B vitamin Kompleksi

Enerji üretiminde önemli rolleri olan B grubu vitaminler sinir hücrelerini destekler. Karbonhidrat ve yağ metabolizmasında görev alır.

C Vitamini

Bağırsaklardan krom emiline destek olur; antioksidan etkileri mevcuttur. Yağ yakışında önemli rolü olan karnitin oluşumunu destekler.

Summer 7 Keto (7 Keto) Zayıflama Hapı ECZACIBAŞI güvencesi ile Türkiye'de!

1 yorum:

  1. dogal ürünlerden elde edilmiştir benim denedigim ,summer 7,

    YanıtlaSil